tiistai 25. maaliskuuta 2014

Mökin katto

Mökin katon aluskatteet ja rimoitus tehtiin 24.3. Räystään otsalaudat tehtiin kolmen laudan levyisiksi, joten maalattavaa riittää tulevalle kesälle..

Peltikaton asennus aloitettiin 25.3. viileän pohjoistuulen puhaltaessa asentajien selkämykseen. Kaksi miestä oli jatkuvasti katolla ruuvamassa peltejä ruodelautoihin kiinni.


Iltapäivän lopuksi saatiin koko peltikate, päätypellit, harjapellit ja harjatuuletusventtiilit (nuo pienet kohoumat tuolla harjalla) asennettu paikalleen. Lopuksi purettiin vielä rakennusaikaiset tällingit pois, joten nyt kuvasta vähän paremmin näkee tulevan "Vihtorin" koko julkisivun.


Vähän itsekriittistä asennetta pitää aina olla ja tässä kuvassa näen ainakin yhden mitoitukseen liittyvän "mokan", joka on tullut minulle (MK) perustuksia tehdessä. (kuka hoksaa.... ja SK ei sit voi kommentoida)

Tässä kuva päädystä, jossa näkyy pesuhuoneen ja parven ikkunat. Tuo palkki ikkunan vieressä on muuten nimeltään "följäri". Hmm..mitenhän mahdetaan sijoittaa ne poistumistikkaat tuolta parven ikkunan kohdalta.


Tässä kuva keittiön puoleisesta päädystä, joten tästä näkyy kuinka "piilokuisti" tuli vähän varkain keittiön ikkunan alle. Mitähän kukkaistutuksia tuohon terassille tullee, kun se on ehkä rakennuksen lämpöisin kulmaus?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti