sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Lattia ja parven portaat

Lattiat

Viimein viikolla 39 päästiin asentamaan lattiaa kuivanneen betonilaatan päälle. Olohuoneeseen sekä makuukamareihin tuli molempiin laminaatti, joka oli väriltään antrasiitinharmaa lankku (Lektar Indoor Paris).

Asennus aloitettiin mökin keittiön puoleisesta päädystä ja laminaatin alle tuli luonnollisesti solumuovi.



Pesuhuoneen ja saunan lattiaan tuli 10 x 10 laatta jonka nimi oli DOT Saintes Silver. Tämäkin laatta on siis aika harmaa ja näkyy näissä kuvissa ainakin jollain tavalla.

Täytyy tuosta pesuhuoneen ja saunan tiloista tehdä uusi postaus kunhan saadaan vielä vähän valmista aikaan ja muutaman lamppu kattoon jotta kuvaaminenkin onnistuisi. Sauna on ainakin aika pimeä ilman valoa ja ehkä vielä valaistuksen kanssakin ..



Parven portaat

Viikolla 40 asennettiin parven portaita. Edellisellä viikolla saimme käsiteltyä puuvalmiit porraselementit samoilla väreillä kuin mökin seinät (valkoinen Zen puuvaha) ja parrut (Bloom puuvaha)

Portaat olivat aika jyrkät (12 askelmaa) ja portaiden leveys on 60 cm. Askelmia tukena käyttäen kasattiin portaat ensin maassa valmiiksi.


Tässä portaat jo paikallaan sekä niihin  liitetyt laivakaiteet. Lisäksi tilasimme valmiit kaide-elementit jotka pitää parven aukkoon kiinnittää ettei tule "hups tipuin" efektiä ainakaan vahingossa. Kaiteen korkeus on lattian pinnasta 93 cm ja kaiteiden rakojen väli 9.5 cm. Muutama  kohta piti vielä asennuksen jälkeen maalata, mutta uusia kuvia ei tullut otettua asennuspäivän jälkeen.






Parven "piilopenkit"

Parven matalimpaan osaan piti tehdä kotelointi ilmastointi- ja viemäriputkien vuoksi. Suunnittelimmekin siihen vähän lisäpenkkiä sängyn jatkoksi ja samalla saimme säilytystilaa, joka on siis tuossa kannen alla.

Terassi

Ja tässä vielä yksi kuva mökin takaterassilta. Kuva otettu aitan porraskiveltä joka näyttäisi olevan aika hyvä kuvakulma tähän suuntaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti